Dirka okoli Irske - RAI 2014 Domov Novice Dogodki Dirka okoli Irske - RAI 2014

Dogodki

Dirka okoli Irske - RAI 2014

Dirka okoli Irske - Race Around Ireland 2014 - je v polnem razmahu. Letos jo sodniki in gledalci že četrto leto zapored spremljajo prek sistema za sledenje Blackblox. Podjetje Blackblox je za izvedbo spremljanja dirke uporabilo mobilne sledilne naprave blackblox.mobile z izredno dolgo avtonomijo. Sodniki tekmovalce spremljajo prek spletnega sodniškega programa, ki omogoča interaktivno spremljanje lokacije tekmovalcev, vodenje prehodov skozi nadzorne točke ter dodeljevanje kazenskih točk.

Dirko je možno spremljati prek spleta na naslovu: race.blackblox.si. Na voljo je tudi aplikacija za mobilne telefone, ki je na voljo na naslovu race.blackblox.si/mobile.

Spletna aplikacija Blaskblox za dirke poleg trenutnega vrstnega reda in trenutne lokacije tekmovalcev je prikazuje trenutno in povprečno hitrost tekmovalca, prevoženo razdaljo ter interaktivni višinski histogram. Dirko je za boljšo predstavo o terenski zahtevnosti možno gledati na različnih grafičnih podlagah, na primer Open StreetMap in Google Maps (Streets, Satellite in Hybrid).

Oddaj
Povprasevanje