Integracija s Petrol Magna - podatki o stroških goriva v realnem času Domov Novice Poslovna uporaba Integracija s Petrol Magna - podatki o stroških goriva v realnem času

Poslovna uporaba

Integracija s Petrol Magna - podatki o stroških goriva v realnem času

Podjetjem, ki imajo v svojem voznem parku več vozil in je gorivo pomemben strošek, si želijo čim bolj sprotnega obveščanja o porabi za gorivo. Petrol in 3B+D sta omogočila, da imajo lastniki kartic Petrol Magna na voljo informacije o nakupu oziroma točenju goriva v spletni aplikaciji BlackBlox praktično v istem trenutku, ko je izvedeno plačilo s kartico Magna. Plačevanje goriva uporabniki BlackBloxa vodijo skozi aplikacijo Stroškovnik vozila, kjer lahko za vsako službeno vozilo na enem mestu spremljajo vse stroške, od goriva in rednih servisov, do stroškov gum, popravil, gum, zavarovanj in drugih.

Največja prednost spremljanja plačil goriva prek sistema BlackBlox je to, da imajo podjetja takoj na voljo informacijo strošku točenja, ne pa šele vsake 14 dni, ko dobijo zbirni račun za plačilo. Tako lažje nadzirajo stroške, hitreje pripravijo poslovna poročila in natančneje načrtujejo finančni tok, prevozniška podjetja pa imajo poleg tega sprotne podatke za poračune opravljenih storitev.

Za samodejno pridobivanje podatkov o stroških točenj goriva mora uporabnik podati podjetju Petrol pisno izjavo, s katero dovoljuje programu BlackBlox dostop do njihovih podatkov na računu Magna. V praksi se storitev aktivira že v roku 48 ur po prejemu pisne izjave.

Oddaj
Povprasevanje