Z.E. TAXI najdete s pomočjo BlackBloxa Domov Novice Dogodki Z.E. TAXI najdete s pomočjo BlackBloxa

Dogodki

Z.E. TAXI najdete s pomočjo BlackBloxa

Sledilne naprave blackblox.box in blackblox.advance so učinkovita rešitev za sledenje električnim vozilom.

Podjetje Renault Nissan Slovenija je v svoji promocijski akciji Z.E. TAXI Ljubljančanom ponudilo brezplačno vožnjo s 100-odstotno električnimi vozili Z.E. (»zero emission« oz. »brez izpustov«). Pri izvedbi akcije kot tehnološki partner sodeluje tudi podjetje 3B+D, ki je zagotovilo lokacijsko sledenje električnim taksijem prek sistema Blackblox.

Vozni park osmih vozil ter številne zanimive podatke o vožnji je mogoče ves čas spremljati tudi na spletni strani ze-taxi.si, kjer je Z.E. TAXI možno tudi naročiti. Obiskovalci spletne strani lahko na zemljevidu vidijo tudi trenutno lokacijo taxijev, ki se na spletno stran akcije prenašajo prek aplikacijskega vmesnika iz sistema BlackBlox ter mobilnih naprav blackblox.box.

Sledilne naprave blackblox.box ne zahtevajo vgradnje v vozilo, zato ne trošijo avtomobilskih baterij hkrati pa jih odlikuje izredno dolga avtonomija. Kot so zatrdili v podjetju 3B+D so za električna vozila primerne tudi vgradne naprave blackblox.advance, saj jih odlikuje izredno nizka poraba energije. Poleg tega omogočajo zajem in prenos različnih podatkov o delovanju vozila oziroma v vozilo vgrajenih naprav za nadzor in obvladovanje voznega parka.

 

Oddaj
Povprasevanje