Poslovno sledenje Domov Profesionalne rešitve Poslovni procesi Poslovno sledenje

Poslovno sledenje

DOBIČKONOSNO UPRAVLJANJE MOBILNIH POSLOVNIH SREDSTEV IN STORITEV NA TERENU.

BlackBlox profesionalne rešitve za sledenje povečajo kakovost, preglednost, učinkovitost in poslovno uspešnost v dejavnostih, ki temeljijo na uporabi mobilnih sredstev in mobilnem delu.


 

Kakšne poslovne koristi omogoča BlackBlox?

Podjetja in ustanove, ki izvajajo dejavnosti na terenu, pridobijo kakovostne lokacijske in časovne informacije, s katerimi okrepijo vodenje in izboljšajo uspešnost.

  • Podatki o lokaciji in stanju sredstev v realnem času ter samodejna obvestila o izvajanju nalog izboljšajo odzivnost na probleme in vplivajo na uspešnost izvajanja dejavnosti.
  • Vodenje zgodovine delovanja in premikanja sredstev in izvajalcev povečuje preglednost in sledljivost izvajanja delovnih nalog ter zagotavlja koristne informacije za načrtovanje in izvedbo novih nalog.
  • Nastavljiva samodejna poročila pohitrijo in poenostavijo zbiranje in obdelavo podatkov za vodstvo, računovodstvo, obračune storitev ter izpolnjevanje zakonskih zahtev.

 

Rešitve za posebne zahteve

Sistem BlackBlox osnovne zmožnosti sledenja sredstvom nadgrajuje z različnimi nišnimi rešitvami. S tem omogoča prilagoditev posebnostim določene dejavnosti in ustvarjanje novih potencialov za optimizacijo poslovnih virov ter povečanje njihove učinkovitosti.

Vas zanima BlackBlox? Z veseljem vam pripravimo ponudbo.

Oglejte si še

Sledenje vozilom in tovoru
Zimska služba
Poslovno sledenje
Nadzor nad gorivom

Oddaj
Povprasevanje