Stroški goriva v realnem času Domov Profesionalne rešitve Vozni parki Stroški goriva v realnem času

Stroški goriva v realnem času

TAKOJŠNJI PODATKI O TOČENJU GORIVA ZA UPORABNIKE PLAČILNE KARTICE PETROL MAGNA.

Ko imate v svojem voznem parku več vozil in je gorivo pomemben strošek, si želite čim bolj sprotnega obveščanja o porabi denarja za gorivo.

Lastnikom kartic Petrol Magna so na voljo informacije o nakupu oziroma točenju goriva v spletni aplikaciji BlackBlox praktično v trenutku, ko je izvedeno plačilo s kartico Magna. Plačevanje goriva vodite skozi aplikacijo Stroškovnik vozila, kjer lahko za vsako službeno vozilo na enem mestu spremljate vse stroške, od goriva in rednih servisov do stroškov za pnevmatike, popravil, zavarovanj ...

Največja prednost spremljanja plačil goriva prek sistema BlackBlox je, da so informacije o strošku točenja goriva na voljo takoj, ne le vsakih 14 dni, ko dobite zbirni račun za plačilo. Tako lažje nadzirate stroške, hitreje pripravite poslovna poročila in natančneje načrtujete finančni tok. Sprotne podatke lahko izkoristite tudi za hitrejše poračune opravljenih storitev.

Za samodejno pridobivanje podatkov o stroških točenj goriva podjetju Petrol podate pisno izjavo, s katero dovoljujete programu BlackBlox dostop do svojih podatkov na računu Magna. V praksi se storitev aktivira že v roku 48 ur po prejemu pisne izjave.

 


 

Vas zanima BlackBlox? Z veseljem vam pripravimo ponudbo.

Oglejte si še

Sledenje vozilom in tovoru
Zimska služba
Poslovno sledenje
Nadzor nad gorivom

Oddaj
Povprasevanje