Ponudba

Naša ponudba je zelo široka. Z razvojem strojne in programske opreme ustvarjamo celostne poslovne rešitve na področju sledenja, telemetrije in IoT.

1. Ponudba celostnih poslovnih rešitev

Z inovativnimi rešitvami za avtomatizacijo nadzornih funkcij, operativnega vodenja in delovnih postopkov izboljšujemo kakovost ter učinkovitost vašega poslovanja, ne glede na področje ali storitev.

Ponujamo kvalitetne rešitve na področjih:

Sledenje vozilom in tovoru
Registracija delovnega časa
Sistem e-naročanja
Plačilni sistemi v prodajnih avtomatih

2. Ponudba rešitev po naročilu

Če ne najdete primerne rešitve, vam jo razvijemo mi!

Kot edino podjetje v Sloveniji na tem področju imamo popolnoma lasten razvoj in proizvodnjo tako strojne kot tudi programske opreme. To nam omogoča celostno oblikovanje in izvedbo rešitve po naročilu, glede na vaše želje in potrebe.

S svojimi izkušnjami, z znanjem in s partnerskimi povezavami smo tako ustvarili velik krog zadovoljnih naročnikov, ki so z našo pomočjo zgradili učinkovite in zanesljive rešitve na raznolikih področjih.

Tudi vam lahko pomagamo ustvariti uspešno zgodbo, storitev z dodano vrednostjo, ki bo odražala vašo konkurečno prednost. Prijavite se na brezplačen posvet, kjer vam bomo predstavili način našega dela in ustvarili primerno rešitev.

3. Druge celostne poslovne rešitve

3.1. Telekomunikacije

Ponujamo napredne komunikacijske rešitve proizvajalca Auerswald. Vse od IP telefonije, mobilnih telefonov, aplikacij, oblačnih rešitev, sistema “sestrski klic” do sistema, namenjenega za klice v sili iz dvigala.

3.2. IoT

Ker obvladamo mobilno komunikacijo in senzoriko, hkrati pa naše izdelke odlikuje vzdržljivost in odpornost, smo za naslednje leto (Q3 2024) predvideli novo linijo izdelkov, ki smo jo poimenovali »BLACKBLOX.IoT«. Obsegala bo senzorje temperature, vlage, senzorja nivoja padavin in kakovosti zraka, senzorje prometa, itd. Komunicirali bodo preko tehnologij 5G (Narrowband, Cat5M) delovali pa na baterije z večletno avtonomijo. Da bomo univerzalno povezljivi, uporabljamo protokole MQTT…