Plačilni sistemi v prodajnih avtomatih

Ker smo specializirani za komunikacijo na daljavo, smo v podjetju Blackblox d. o. o. pomagali več strankam narediti njihove avtomate pametne. Plačilni sistemi v prodajnih avtomatih poenostavijo obračune hrane in pijače z online plačevanjem. Poleg umika gotovine in poenostavitve postopkov, stranka pridobi tudi boljši vpogled v poslovanje.

Prijavite se na brezplačen posvet. Skupaj bomo poiskali najboljšo rešitev za vas.

>> Plačilni sistemi

MDB naprava

Razvili smo svoje MDB naprave, ki preko 2G ali 4G omrežja komunicirajo s centralnim strežnikom in tako nudijo dodatne storitve na avtomatih za hrano in pijačo. To so možnosti plačevanja s kartico za registracijo delovnega časa, telemetrija in integracija v druge blagajniške sisteme.

Bankomat

Bankomat je naš izdelek, ki omogoča brezgotovinsko plačevanje na prodajnih avtomatih v podjetjih. Preko bankomata zaposleni poljubno vsoto naložijo na že obstoječe kartice za registracijo delovnega časa. Z njimi opravljajo nakupe ter plačila na kavnih ali prodajnih avtomatih znotraj podjetja.

Na bankomatu je mogoče priskrbeti tudi dodatne kartice za zunanje sodelavce in goste. Bankomat lahko tudi izpiše račun ter prikaže obračun prodaje.

BLACKBLOX Bankomat / Plačilni sistemi v prodajnih avtomatih

Rešitve po naročilu

Strokovnjaki podjetja Blackblox d. o. o. vam omogočamo, da izbrane rešitve nadgradite s posebnimi rešitvami po naročilu. S tem pridobite sisteme, ki se prilagajajo vašem poslovanju in hkrati uresničujejo visoke strokovne in zakonske zahteve.

Imate vprašanje? Kontaktirajte nas.

BLACKBLOX sistem za sledenje vozilom in tovoru v realnem času uresničuje najvišje zahteve avtoprevoznikov ter ponudnikov potniških in logističnih storitev.