Drugo

V segmentu drugo lahko preverite, kaj vse vam ob celostnih poslovnih rešitvah ponujamo v podjetju Blackblox.

1. Telekomunikacije

Ponujamo napredne komunikacijske rešitve proizvajalca Auerswald. Vse od IP telefonije, mobilnih telefonov, aplikacij, oblačnih rešitev, sistema “sestrski klic” do sistema, namenjenega za klice v sili iz dvigala.

1.1. Auerswald

Komunikacijska rešitev, ki je namenjena manjšim podjetjem, omogoča širok nabor prilagodljivih uporabniških rešitev tako za delo v podjetju kot delo na domu. Gre za IP komunikacijsko rešitev, ki združuje internetne, govorne in podatkovne rešitve v enem sistemu s kapaciteto 250 uporabnikov. Kot produkt, ki povezuje govor, podatkovne komunikacije in aplikacije, ponuja širok nabor rešitev, prilagojenih za vse vrste komunikacij, ki jih podjetje uporablja.

1.2. Komunikacija iz dvigala

Sistem, ki je namenjen klicem v sili iz dvigala, omogoča obveščanje in dvosmerno komunikacijo. V primeru okvare dvigala uporabniku na preprost način omogoča klic in neposredno povezavo z nadzornim ali reševalnim centrom. Sistem, ki vam ga ponujamo, je vzdržljiv in čvrst, omogoča zanesljivo delovanje in dolgo življensko dobo, njegova montaža pa je enostavna.

1.3. Sestrski klic

Podjetje Blackblox d. o. o. že od svoje ustanovitve na slovenskem tržišču zastopa vodilno podjetje za opremo »sestrskega klica« na svetu – Ackermann Honeywell. Ponosni smo, da smo z njihovo najmodernejšo opremo opremili vse dializne centre podjetja Nefrodial v Sloveniji. Klicni in komunikacijski sistem smo tako dopolnili z multimedijskjimi rešitvami, ki pacientom omogočajo dodatno udobje.

2. IoT

Ker obvladamo mobilno komunikacijo in senzoriko, hkrati pa naše izdelke odlikuje vzdržljivost in odpornost, smo za naslednje leto (Q3 2024) predvideli novo linijo izdelkov, ki smo jo poimenovali »BLACKBLOX.IoT«. Obsegala bo senzorje temperature, vlage, senzorja nivoja padavin in kakovosti zraka, senzorje prometa, itd. Komunicirali bodo preko tehnologij 5G (Narrowband, Cat5M) delovali pa na baterije z večletno avtonomijo. Da bomo univerzalno povezljivi, uporabljamo protokole MQTT…

Naročite se na brezplačen posvet

Ker verjamemo v naše rešitve, vas vabimo, da se prijavite na brezplačen posvet, kjer vam bomo odgovorili na vprašanja in našli rešitev.