Naročite se na
brezplačen posvet

Zavedamo se, da je razumevanje produkta in poznavanje njegovih specifikacij izrednega pomena. Ker verjamemo v naše rešitve, vas vabimo, da se prijavite na brezplačen posvet, kjer bomo odgovorili na vaša vprašanja, želje in skupaj našli najboljšo rešitev.

Posvet izvajamo v treh korakih, ki nam omogočijo boljši vpogled v trenutno stanje in potrebe vašega podjetja.

>>

Ozadje / Brezplačen posvet

Kako poteka brezplačen posvet?

1. Analiza trenutnega stanja

V začetnem koraku pregledamo trenutno stanje in tehnološke rešitve, ki jih uporabljate v podjetju. Analiza od glave do pet nam ponudi vpogled v trenutno stanje in potrebe podjetja ter nam pomaga pri nadaljnjih korakih. Veseli bomo, če boste za nas že vnaprej pripravili seznam produktov in tehnoloških rešitev, ki jih uporabljate sedaj. To nam omogoči večjo preglednost in enostavnejšo analizo vaših potreb.

2. Ocena potreb

V tem koraku pregledamo delovne procese v podjetju in ocenimo vaše potrebe. Zaupate nam vaše želje, pričakovanja ter kritična področja, ki vam povzročajo težave.Ob koncu tega koraka bomo dobili vpogled v trenutno stanje in vaše potrebe. Na podlagi zbranih informacij vam lahko kvalitetno svetujemo v zadnjem koraku.

3. Izbira prave rešitve

Na podlagi prvega in drugega koraka skupaj izberemo najboljšo tehnološko ali programsko rešitev. V tem koraku vam predstavimo našo ponudbo in izdelke, ki bi bili za specifično področje dela najprimernejši. Skupaj dorečemo zadnje podrobnosti in v kratkem lahko pričakujete rešitev, ki bo olajšala vaše poslovanje.

Izpolnite spodnji obrazec, izberite področje, ki vas zanima, želeni termin in obliko posveta. Pripravili vam bomo ponudbo in vam jo v izbrani obliki tudi predstavili.

Ne oklevajte in se naročite na brezplačen posvet!

Naročite se na brezplačen posvet