Sistem e-naročanja

Sistem e-naročanja WHITEBLOX, omogoča preprosto elektronsko naročanje na vašo storitev ali pregled.

Vašim strankam in uporabnikom preko spletnega mesta nudi hitro in enostavno naročanje na proste termine, kjerkoli in kadarkoli. S tem bodo prihranili čas, se izognili zasedenim telefonskim linijam in čakanju na mestu storitve. Vi pa boste optimizirali vaše poslovanje ter izboljšali kakovost vašega delovanja.

  • Upravljanje z urniki.
  • Naročanje prek spleta.
  • Potrjevanje terminov po e-pošti.
  • Poročila o delovni uspešnosti.

Prijavite se na brezplačen posvet. Skupaj bomo poiskali najboljšo rešitev za vas.

>> Primeri uporabe

Za koga je primeren sistem e-naročanja?

Naš sistem za naročanje je namenjen vsem, ki želite optimizirati in izboljšati vaše delovanje, ter vašim strankam zagotoviti najboljšo celostno storitev, ne glede na vaše področje delovanja.

Medicina, veterina, svetovanje, športne storitve, wellness storitve, frizerski in kozmetični saloni, avtostoritve, ipd …

Uporaba sistema e-naročanja na mobilnih napravah / Sistem e-naročanja
Sistem e-naročanja / Sistem e-naročanja

Medicina

Naš sistem na področju medicine zagotavlja naročanje v ambulanto kar preko spletnega mesta. Pacientom nudi naročanje na proste termine, s čimer prihranijo čas čakanja v ambulanti, osebju pa omogoča bolj kakovostno delovanje, posvetitev pacientom in ne telefonskim klicem.

Poleg naročanja na preglede je preko sistema možno naročiti tudi recepte ali napotnico.

Sistem e-naročanja WHITEBLOX uspešno deluje v Zdravstvenem domu Ljubljana, v okviru sistema pa smo v času Covid krize razvili tudi modul za naročanje na cepljenje.

Rešitve po naročilu

Strokovnjaki podjetja Blackblox d. o. o. vam omogočamo, da izbrane rešitve nadgradite s posebnimi rešitvami po naročilu. S tem pridobite sisteme, ki se prilagajajo vašemu poslovanju in hkrati uresničujejo visoke strokovne in zakonske zahteve.

Imate vprašanje? Kontaktirajte nas.

BLACKBLOX sistem za sledenje vozilom in tovoru v realnem času uresničuje najvišje zahteve avtoprevoznikov ter ponudnikov potniških in logističnih storitev.