Komunikacijske rešitve

Ponujamo napredne komunikacijske rešitve proizvajalca Auerswald. Vse od IP telefonije, mobilnih telefonov, aplikacij, oblačnih rešitev, sistema “sestrski klic” do sistema, namenjenega za klice v sili iz dvigala.

Prijavite se na brezplačen posvet. Skupaj bomo poiskali najboljšo rešitev za vas.

>> Ponudba
Auerswald logotip / Komunikacijske rešitve

Auerswald

Komunikacijska rešitev, ki je namenjena manjšim podjetjem, omogoča širok nabor prilagodljivih uporabniških rešitev tako za delo v podjetju kot delo na domu. Gre za IP komunikacijsko rešitev, ki združuje internetne, govorne in podatkovne rešitve v enem sistemu s kapaciteto 250 uporabnikov. Kot produkt, ki povezuje govor, podatkovne komunikacije in aplikacije, ponuja širok nabor rešitev, prilagojenih za vse vrste komunikacij, ki jih podjetje uporablja.

Komunikacija iz dvigala

Sistem, ki je namenjen klicem v sili iz dvigala, omogoča obveščanje in dvosmerno komunikacijo. V primeru okvare dvigala uporabniku na preprost način omogoča klic in neposredno povezavo z nadzornim ali reševalnim centrom. Sistem, ki vam ga ponujamo, je vzdržljiv in čvrst, omogoča zanesljivo delovanje in dolgo življensko dobo, njegova montaža pa je enostavna.

SOS ikona / Komunikacijske rešitve
Nefrodial Honeywell / Komunikacijske rešitve

Sestrski klic

Podjetje Blackblox d. o. o. že od svoje ustanovitve na slovenskem tržišču zastopa vodilno podjetje za opremo »sestrskega klica« na svetu – Ackermann Honeywell. Ponosni smo, da smo z njihovo najmodernejšo opremo opremili vse dializne centre podjetja Nefrodial v Sloveniji. Klicni in komunikacijski sistem smo tako dopolnili z multimedijskjimi rešitvami, ki pacientom omogočajo dodatno udobje.

Rešitve po naročilu

Strokovnjaki podjetja Blackblox d. o. o. vam omogočamo, da izbrane rešitve nadgradite s posebnimi rešitvami po naročilu. S tem pridobite sisteme, ki se prilagajajo vašem poslovanju in hkrati uresničujejo visoke strokovne in zakonske zahteve.

Imate vprašanje? Kontaktirajte nas.

BLACKBLOX sistem za sledenje vozilom in tovoru v realnem času uresničuje najvišje zahteve avtoprevoznikov ter ponudnikov potniških in logističnih storitev.