Ustvarjamo rešitve po meri uporabnikov

Preberite več o nas in nas bolje spoznajte!

 

Blackblox d.o.o. je vodilno slovensko podjetje na področjih razvoja sledilnih naprav, registracije delovnega časa in pametnih rešitev za optimizacijo poslovanja. Z lastnim razvojem strojne in programske opreme nudimo profesionalne rešitve, prilagojene potrebam in željam svojih strank. Več o nas in naših storitvah pa povedo uspešni projekti.

 

Sistemi BLACKBLOX za sledenje, uresničujejo najvišje zahteve avtoprevoznikov, ponudnikov potniških in logističnih storitev ter zasebnih uporabnikov.  Namenjeni spremljanju različnih vrst vozil, blaga in oseb na terenu.

Naši projekti povedo več o nas, kot bi lahko opisali z besedami.

Naš nabor storitev je raznolik, saj sodelujemo s podjetji iz različnih področij, kot je logistika, servisiranje, zdravstvo, šport, varnost, ipd. Z inovativnimi rešitvami za avtomatizacijo nadzornih funkcij, operativnega vodenja in delovnih postopkov izboljšujemo kakovost in učinkovitost poslovanja. 


>> Kdo smo

V Blackblox d. o. o. ustvarjamo inovativni in visoko motivirani zaposleni in zunanji sodelavci. Svojo visoko usposobljenost nadgrajujemo z vedno novimi izzivi in cilji, ki jih dosegamo z originalnimi in inovativnimi rešitvami.

 

 

 

Naši kupci so naši partnerji. Zato jih poslušamo. Odprti smo za kritike in predloge. 

To nam pomaga nenehno izboljševati naše rešitve in storitve.

BLACKBLOX logotip vertikalna postavitev / Začetna stran

Osebna izkaznica

Podjetje Blackblox d. o. o.

Mijavčeva ulica 16
1291 Škofljica
Slovenija

Telefon: +386 (0)1 2364 880
Fax: +386 (0)1 2364 889
E-pošta: info@blackblox.si

Matična številka: 5997321000
ID za DDV: SI71393897 (podjetje je davčni zavezanec)
IBAN: SI56 0400 1004 8040 694; SWIFT: KBMASI2X