Evidenca delovnega časa

Evidenca delovnega časa še nikoli ni bila tako enostavna in pregledna!

V podjetju Blackblox se zavedamo, da je lahko evidenca delovnega časa za podjetja velik zalogaj. S tem namenom smo razvili celovito rešitev upravljanja delovnega časa imenovano BLACKBLOX.time. 

Želite svoje evidence spraviti v red? Potem berite dalje..

Prikaz časovne naprave / Registracija delovnega časa

BLACKBLOX.time ponuja celovito rešitev upravljanja delovnega časa in še mnogo več

BLACKBLOX.time je idealna rešitev za upravljanje delovnega časa, saj omogoča integracijo s sistemom za sledenje vozil. Tako ni več potrebe po zamudnem vnašanju podatkov za službene poti, kilometrino, dnevnice, ipd. Vse je dostopno na enem mestu. Omogočena je registracija iz vozila, pregled prisotnosti, kreiranje urnikov in celotna funkcionalnost, potrebna za beleženje delovnega časa. Kljub kompleksnosti upravljanja delovnega časa, je celoten sistem za uporabnika prijazen in enostaven za uporabo.

Evidence se vodijo v skladu z Zakonom o o evidencah na področju dela in socialne varnosti (Uradni list RS, št. 50/23, v nadaljevanju: ZEPDSV-A).

Funkcionalnosti

  • registracija na delovnem mestu ali v vozilu,
  • različni načini registracije,
  • vnos statusov (zasebni izhod, bolniška, dopust..),
  • kreiranje urnikov,
  • možnost razširitve in integracije sledilnih naprav,
  • možnost beleženja potnih stroškov, in še mnogo več.
Ikona za Registracijo delovnega časa / Začetna stran

Evidence lahko spremljate na računalniku ali telefonu

Aplikacija BLACKBLOX.time nudi hiter pregled prisotnosti zaposlenih. Registracija delovnega časa se lahko opravi preko računalnika, mobilnega telefona, NFC čitalca v vozilu ali klasično preko registratorja delovnega časa.

Aplikacija beleži prihode in odhode zaposlenih hkrati pa omogoča vnos različnih statusov, kot so letni dopust, bolniška odsotnost, nega, ipd. Tako vam omogoča preprost dnevni pregled opravljenih ur, ur nad delovnim časom ter morebitnih primanjkljajev.

Rešitev BLACKBLOX.time omogoča nadgradnjo in optimizacijo vašega poslovanja, storitev in dogodkov.

>> Primeri uporabe

Upravljanje delovnega časa (mobilna aplikacija)

Mobilna aplikacija BLACKBLOX.time omogoča registracijo delovnega časa zaposlenih na delovnem mestu, terenu ali delu od doma. Omogoča tudi registracijo malice in privatnega izhoda.

Iz mobilne aplikacije lahko nadrejenim sporočite bolniško, najavite koriščenje dopusta, ipd.

Za delovanje mobilne aplikacije potrebujete strežniško aplikacijo.

Upravljanje delovnega časa (klasičen način uporabe)

Ikona za Registracijo delovnega časa / Registracija delovnega časa

Pri klasičnem načinu uporabe se uporabljajo registratorji delovnega časa. Zaposleni svoj prihod in odhod beležijo prejo kartic ali obeskov.

Spletna aplikacija BLACKBLOX.time, ki omogoča registracijo delovnega časa zaposlenih na delovnem mestu, terenu ali delu od doma. Omogoča tudi registracijo malice in privatnega izhoda.

Iz spletne aplikacije lahko nadrejenim sporočite bolniško, najavite koriščenje dopusta, ipd.

Prijavite se na brezplačen posvet. Skupaj bomo poiskali najboljšo rešitev za vas.

Si želite zagotoviti več preglednosti, nadzora in skladnost poslovanja? Potem je Blackblox pravi naslov. Za več informacij smo za vas dosegljivi na telefonski številki: +386 1 236 48 80, na e-naslovu info@blackblox.si ali preko kontaktnega obrazca.